Forside
Menu
Take Away
Frokostordning til virksomheder
Åbningstider og Kontakt
Forside
Menu
Take Away
Frokostordning til virksomheder
Åbningstider og Kontakt
Menu
Frokost
Aften
Fest på Gonzalez Feilberg
smiley rapport
Frokost
SMØRREBRØD
Paprikasild med æggesalat
75,-
Stegt karrysild med syltede rodfrugter
85,-
Koldrøget laks med grillede citron
145,-
Smørstegte rødspættefilet med håndpillede rejer
145,-
Tartelet med muslinger i cremet safransauce
145,-
Friteret blæksprutte “wiener-style”
105,-
Smørstegt Toast med hønsesalat tilsmagt med grov sennep
125,-
Toast med smilende æg og bacon
145,-
Toast med håndpillede rejer og aioli
125,-
Tartelet med svampe á la creme
125,-
FROKOST RETTER
Kalvetatar med trøffelmayo og smørstegt toast
145,-
300 gr. Pariserbøf af kalvetatar med behøring garniture (steges rød)
165,-
OST & DESSERTER
3 danske oste. Hertil oliven
105,-
Dagens Trifli
95,-
Chokochok
125,-
Chokoladetrøfler – god til kaffe
12 ,-/stk
Reservere bord i Nykøbing
Aften
Forretter
Stegt kammusling med bacon og blomkålspuré
145,-
Pocheret østers med fumesauce og purløg
145,-
Toast med pulpo og piment de espelette
145,-
Rørt kalvetatar med urter
145,-
Terrine af kanin tilsmagt med tør sherry
145,-
Oscietra kaviar 30 gr,-
650,-
Hovedretter
Fiske og skaldyrssuppe “basquaise” med sauce rouille
245,-
Havtaske “provencale” med fennikel og oliventapenade
245,-
Fruit de mer fad med hummer, rosérejer, krabbekløer og tatar af kammusling – serveres med alioli og brød
1100,- for 2 personer
Chuletón – 1,2 kg Cote de Boeuf – Højreb stegt på ben. Serveres medium rare med pebersauce og stegte kartofler – det tager 1/2 time tilberedning
750,- per BØF
Peberbøf “steak au poivre” – 300 gr, ribeye med pebersauce og stegte kartofler
350,-
Grisekæber med ratatouille
225,-
Ost & Desserter
3 oste – hertil oliven
125,-
Vanille creme brulée tilsmagt med madagascarpeber
95,-
” Coupe de Paris” – is – profitterolles – chokolade og vanillecreme
115,-
Chokoladetrøffel
15,-
Reservere bord i Nykøbing