Frokost

  • SMØRREBRØD 

  • Paprikasild med æggesalat
    75,-
  • Stegt karrysild med syltede rodfrugter
    85,-
  • Smørstegte rødspættefilet med håndpillede rejer
    145,-
  • Friteret blæksprutte “wiener-style”
    105,-
  • Smørstegt Toast med hønsesalat tilsmagt med grov sennep
    125,-
  • Toast med smilende æg og bacon
    145,-
  • Toast med håndpillede rejer og aioli
    125,-
  • Tartelet med svampe á la creme
    125,-
  • FROKOST RETTER

  • Kalvetatar med trøffelmayo og smørstegt toast
    145,-
  • 300 gr. Pariserbøf af kalvetatar med behøring garniture (steges rød)
    165,-
  •  

    OST & DESSERTER

  • 3 danske oste. Hertil oliven
    105,-
  • Dagens Trifli
    95,-
  • Chokoladetrøfler – god til kaffe
    12 ,-/stk

Aften

  • Forretter

  • Stegt kammusling med bacon og blomkålspuré
    145,-
  • Pocheret østers med fumesauce og purløg
    145,-
  • Toast med pulpo og piment de espelette
    145,-
  • Rørt kalvetatar med urter
    145,-
  • Oscietra kaviar 30 gr,-
    650,-
  • Hovedretter
  • Fiske og skaldyrssuppe “basquaise” med sauce rouille
    245,-
  • Havtaske “provencale” med fennikel og oliventapenade
    245,-
  • Fruit de mer fad med hummer, rosérejer, krabbekløer og tatar af kammusling – serveres med alioli og brød
    1100,- for 2 personer
  • Chuletón – 1,2 kg Cote de Boeuf – Højreb stegt på ben. Serveres medium rare med pebersauce og stegte kartofler – det tager 1/2 time tilberedning
    750,- per BØF
  • Peberbøf “steak au poivre” – 300 gr, ribeye med pebersauce og stegte kartofler
    350,-
  • Grisekæber med ratatouille
    225,-
  • Ost & Desserter
  • 3 oste – hertil oliven
    125,-
  • Vanille creme brulée tilsmagt med madagascarpeber
    95,-
  • ” Coupe de Paris” – is – profitterolles – chokolade og vanillecreme
    115,-
  • Chokoladetrøffel
    15,-