Frokost

  • SMØRREBRØD 

  • Paprikasild med æggesalat
    75,-
  • Christiansøsild med karry og smilende æg
    75,-
  • Koldrøget laks med håndpillede rejer
    145,-
  • Smørstegte rødspættefilet med rejer og kapersmayo
    145,-
  • Skinkesalat med sprød parma
    115,-
  • Kartoffelmad med tørsaltet bacon
    135,-
  • Toast med hønsesalat og urter
    125,-
  • Paneret mørbradbøf med en “dreng”
    155,-
  • FROKOST RETTER

  • Vol au vent med kalvebrisler, svampe og trøffel
    155,-
  • Kalvetatar med trøffelmayo og smørstegt toast
    145,-
  • 300 gr. Pariserbøf af kalvetatar med behøring garniture (steges rød)
    165,-
  •  

    OST & DESSERTER

  • 3 danske oste. Hertil oliven
    105,-
  • Dagens Trifli
    95,-
  • Chokochok
    125,-
  • Chokoladetrøfler – god til kaffe
    12 ,-/stk

Aften

En Ny måde at spise ude på.

Alle retter serveres som  FORRET størrelse.
Alle retter koster 145 kr,- stk.
Anbefales 2-3 retter per person

  • TIL AT STARTE MED, ELLER TIL ET GLAS VIN ELLER 2

  • Affetato misto/charcutteri – god til deling
  • VEGETAR

  • Lasagne med bagt jordskok, gedeost og tørret oliven
  • Spicy minestrone med Lollandske ærter
  • SKOV

  • Tortellini med Snegle, svampe, persille og hvidløg
  • FISK

  • “Nytårstorsk” med sennepssauce og tilbehør
  • Tagliatelle Nero med blæksprutte og peberrod
  • Stegte kammuslinger med blomkålspuré og muslingefumé
  • KØD

  • Stegte Lammekrone med cous cous og varme noter
  • Ironsteak med stegt grønt og sauce provencale
  • Vol au vent med kalvebrisler, svampe og trøffelsauce
  • Ost & Desserter
  • 3 oste – hertil oliven
    105,-
  • Fransk citrontærte med marengs
    95,-
  • Chokochok
    125,-
  • Chokoladetrøffel
    12,-