REVY MENU 2023
POP UP AFTEN NAKSKOV
REVY MENU 2023
POP UP AFTEN NAKSKOV
Menu
Frokost
Aften
Fest på Gonzalez Feilberg
smiley rapport
Frokost
SMØRREBRØD
Paprikasild med æggesalat
75,-
Stegt karrysild med syltede rodfrugter
85,-
Smørstegte rødspættefilet med håndpillede rejer
145,-
Friteret blæksprutte “wiener-style”
105,-
Smørstegt Toast med hønsesalat tilsmagt med grov sennep
125,-
Toast med smilende æg og bacon
145,-
Toast med håndpillede rejer og aioli
125,-
Tartelet med svampe á la creme
125,-
FROKOST RETTER
Kalvetatar med trøffelmayo og smørstegt toast
145,-
300 gr. Pariserbøf af kalvetatar med behøring garniture (steges rød)
165,-
OST & DESSERTER
3 danske oste. Hertil oliven
105,-
Dagens Trifli
95,-
Chokoladetrøfler – god til kaffe
12 ,-/stk
Reservere bord i Nykøbing
Aften
Forretter
Stegt kammusling med bacon og blomkålspuré
145,-
Pocheret østers med fumesauce og purløg
145,-
Toast med pulpo og piment de espelette
145,-
Rørt kalvetatar med urter
145,-
Oscietra kaviar 30 gr,-
650,-
Hovedretter
Fiske og skaldyrssuppe “basquaise” med sauce rouille
245,-
Havtaske “provencale” med fennikel og oliventapenade
245,-
Fruit de mer fad med hummer, rosérejer, krabbekløer og tatar af kammusling – serveres med alioli og brød
1100,- for 2 personer
Chuletón – 1,2 kg Cote de Boeuf – Højreb stegt på ben. Serveres medium rare med pebersauce og stegte kartofler – det tager 1/2 time tilberedning
750,- per BØF
Peberbøf “steak au poivre” – 300 gr, ribeye med pebersauce og stegte kartofler
350,-
Grisekæber med ratatouille
225,-
Ost & Desserter
3 oste – hertil oliven
125,-
Vanille creme brulée tilsmagt med madagascarpeber
95,-
” Coupe de Paris” – is – profitterolles – chokolade og vanillecreme
115,-
Chokoladetrøffel
15,-
Reservere bord i Nykøbing