Frokost

  • SMØRREBRØD 

  • Kryddersild fra Christiansø med æggesalat
    75,-
  • Christiansøsild med karrydressing og smilende æg
    75,-
  • Koldrøget laks med håndpillede rejer
    145,-
  • Smørstegte rødspættefilet med rejer og kapersmayo
    145,-
  • Bakskuld serveret som “tatar”
    135,-
  • Toast med skidne æg og bacon
    115,-
  • Toast med hønsesalat og urter
    125,-
  • Paneret mørbradbøf med en “dreng”
    155,-
  • FROKOST RETTER

  • Kalvetatar med trøffelmayo og smørstegt toast
    145,-
  • 300 gr. Pariserbøf af kalvetatar med behøring garniture (steges rød)
    165,-
  •  

    OST & DESSERTER

  • 3 danske oste. Hertil oliven
    105,-
  • Dagens Trifli
    95,-
  • Vanilje creme brulée
    45,-
  • Chokoladetrøfler – god til kaffe
    12 ,-/stk

Aften

En Ny måde at spise ude på.

Alle retter serveres som  FORRET størrelse.
Alle retter koster 145 kr,- stk.
Anbefales 2-3 retter per person

  • TIL AT STARTE MED, ELLER TIL ET GLAS VIN ELLER 2

  • Affetato misto/charcutteri
  • VEGETAR

  • Carpaccio af græskar med syltede urter og græskarcreme
  • Tortellini med gedeost og rødbede
  • FISK

  • Pulpo a la Gallega
  • Tagliatelle “Moules Marinée”
  • Ravioli bacalá med saltet torsk, salvie og kapers
  • Stegte kammuslinger med tomat tatar, tørret oliven og jungleagurk
  • KØD

  • Lammekrone med bacon kroket og garniture
  • Ironsteak med garniture og sauce bordelaise
  • Carpaccio af okse med bagt tomat og alioli
  • Vol au vent med kalvebrisler, svampe og trøffel
  • Ost & Desserter
  • 3 oste – hertil oliven
    105,-
  • Espresso parfait med saltet karamel
    95,-
  • Millefeuille med chokolade og italiensk marengs
    105,-
  • Asorteret “Petit Four”
    105,-