Skip to main content

Frokost
Restaurant i Nakskov

  • SMØRREBRØD 

  • Karrysild med smilende æg
    75,-
  • Paprikasild med smilende æg
    75,-
  • Kryddersild med æggesalat
    75,-
  • Smørstegte rødspættefilet med håndpillede rejer
    145,-
  • Koldrøget laks med alioli og urter
    135,-
  • Toast med æggesalat og håndpillede rejer
    135,-
  • Pastrami med syltet rødløg og peberrod
    135,-
  • Roastbeef med syltet peber og mild chili
    135,-
  • Lameculotte med figen og varme noter
    135,-
  • Smørstegt Toast med hønsesalat tilsmagt med grov sennep
    125,-
  • FROKOST RETTER

  • Kalvetatar med trøffelmayo og smørstegt toast
    145,-
  • 300 gr. Pariserbøf af kalvetatar med behøring garniture (steges rød)
    165,-
  •  

    OST & DESSERTER

  • 3 danske oste. Hertil oliventapenade
    125,-
  • Dagens Trifli
    95,-
  • Chokoladetrøfler tilsmagt med brandy – god til kaffe
    15 ,-/stk

Aften
Restaurant i Nykøbing Falster

  • Forretter

  • Dansk blæksprutte med zuchini, peberrod og citronskal
    145,-
  • Kammuslinger gratineret med urtersmør
    145,-
  • Tatar med trøffelmayo og urter
    145,-
  • Hovedretter
  • Havtaske med salsa roja og karameliseret løg
    245,-
  • Osso buco med cremet Polenta
    245,-
  • 350 gr. Bøf af oksefilet med pommes frites, sauce bearnaise
    350,-
  • Ost & Desserter
  • Creme brulée
    65,-
  • Tiramisu trifli
    115,-
  • Chokoladetrøffel
    15,-
  • 3 oste – hertil oliven
    125,-