Frokost

  • SMØRREBRØD 

  • Paprikasild med æggesalat
    75,-
  • Stegt karrysild med syltede rodfrugter
    85,-
  • Koldrøget laks med grillede citron
    145,-
  • Smørstegte rødspættefilet med håndpillede rejer
    145,-
  • Tartelet med muslinger i cremet safransauce
    145,-
  • Friteret blæksprutte “wiener-style”
    105,-
  • Smørstegt Toast med hønsesalat tilsmagt med grov sennep
    125,-
  • Toast med smilende æg og bacon
    145,-
  • Toast med håndpillede rejer og aioli
    125,-
  • Tartelet med svampe á la creme
    125,-
  • FROKOST RETTER

  • Kalvetatar med trøffelmayo og smørstegt toast
    145,-
  • 300 gr. Pariserbøf af kalvetatar med behøring garniture (steges rød)
    165,-
  •  

    OST & DESSERTER

  • 3 danske oste. Hertil oliven
    105,-
  • Dagens Trifli
    95,-
  • Chokochok
    125,-
  • Chokoladetrøfler – god til kaffe
    12 ,-/stk

Aften

En Ny måde at spise ude på.
Vores første år var kortet italiensk inspireret
Denne sæson bliver spansk 

Du kan starte med Tapas som forret
eller spise hele middage med masser tapas.
Vi anbefaler mellem 3-5 Tapas ret til DELING

  • Alle Tapas koster 145 kr,-

  • Tabla – lidt charcutteri , oliven og mandler
  • Ensalada de mejillones – Muslingesalat med tomat og mandler
  • Calamares a la Romana – Friteret blæksprutter
  • Pulpo a la Gallega – blækspruttearme i skiver med paprika
  • Croquetas de bacalao – Kroketter med bacalá
  • Vieiras al ajillo – Stegte Kammuslinger med hvidløg
  • Croquetas de rabo de toro – Oksehale kroketter
  • Croquetas de bacon – Bacon kroketter
  • Choricitos – Stegte chorizo pølser
  • Beef Tartara – Kalvetatar med alioli
  • Croquetas de setas y manchego – Svampekroketter med Manchego ost
  • Gambas al ajillo – Rejer i hvidløg
  • Tapas del Dia – Dagens Tapa
  • Egentlige Retter
  • Chuletón – 1,2 kg Cote de Boeuf – serveres medium rare – det tager 1/2 time tilberedning
    750 kr,-
  • Chuletillas de cordero – lammekroner med salsa picante
    225
  • Rape en escabeche – Havtaske i escabeche marinade
    245
  • Ost & Desserter
  • 3 oste – hertil oliven
    105,-
  • Crema Catalana – Kataloniens udgave af creme brulee. Her med citron og kanel
    65,-
  • Chokochok
    125,-
  • Chokoladetrøffel
    12,-