Menukort

 

Frokost

 

 

tirsdag til lørdag

Køkkenet har åbent kl. 11.30-15.30

 

 

 

Smørrebrød med twist

 

 

Marineret Christiansøsild med æggesalat og urter

70,-

 

Stegt sild med kapers & løg

75,-

 

Smilende æg med mayo og håndpillede rejer

85,-

 

Koldrøget Fanølaks med radise og friske grønne ærter

145,-

 

Toast med æggesalat, tørret oliven og krydderurter

75,-

 

Toast med svampe á la creme

95,-

 

Hønsesalat med grov sennep og urter

125,-

 

Kalvetatar med mayo, urter og trøffelolie

145,-

 

Pariserbøf af kalvetatar med behørig garniture

165,-

 

Frikadeller med jungleagurk og kål

75,-

 

Desserter

 

Dagens Trifli

75,-

 

Ostetallerken

3 slags oste. Hertil oliven

95,-

 

Dagens creme brulée

45,-

 

Chokoladetrøfler til kaffe

12 kr,-/stk.

 

 

Reservationer: 21 70 60 25

Vi kan modtager selskaber op til 100 gæster

info@restaurantgonzalezfeilberg.dk

 

 

Aften

tirsdag-lørdag

køkkenet har åbent kl. 17.30-21.00

 

Forretter

 

Tortellini med "den hvide dame" og tørret oliven

125,-

 

Kalvetatar med mayo, trøffelolie og spæde urter

125,-

 

Carpaccio af højreb med rucola, havgus og skud

125,-

 

 

 

Hovedretter

 

Ovnbagt pighvar med rødbede, sennepssauce og kroket

235,-

 

300 gr. Bøf af velhængt dansk højreb.

Hertil sauce bordelaise og pommes croquette

345,-

 

Dagens vildt - spørg tjeneren

245,-

 

 

Ost & Desserter

 

Ostetallerken

3 slags oste. Hertil oliven

95,-

 

Dagens trifli

75,-

 

Profiteroles

85,-

 

Chokoladetrøfler til kaffen

12 kr,-/stk.

 

 

Mortens aften

3 retters menu 295 kr,-

 

Klik her for at menuen