Menukort

 

Aften

tirsdag-lørdag

køkkenet har åbent kl. 17.30-21.00

 

 

 

Forretter

 

 

Cremet hummersuppe med hummerstykker

145,-

 

 

Tortellini med ”den hvide dame” og tørret oliven

135,-

 

Smilende æg ”nicoise” med pesto og urter

125,-

 

 

Hovedretter

 

 

Ragout af hummer, havtaske og blæksprutte, med urter og skud

240,-

 

 

 

Tournedos Rossini

250 gr. Oksemørbrad bøf med stegt foie-gras og madeirasauce tilsmagt

med trøffel

285,-

 

 

Stegt dådyrkølle med løgpuré og portvinsglace

225,

 

 

 

Ost & Desserter

 

 

 

 

Ostetallerken

3 slags oste.  Hertil oliven

95,-

 

 

Chokochok

mousse, kage og brulée

125,-

 

 

Chokolade creme brulée

85,-

 

 

 

Chokoladetrøfler

12 kr,-/stk.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Allergener

– spørg tjeneren

 

 

 

 

Frokost

 

 

tirsdag til lørdag

Køkkenet har åbent kl. 11.30-15.30

 

 

 

Smørrebrød

 

 

 

Kryddersild med smilende æg og urter

75,-

Lun Stegt sild med bløde løg og rødbede

75,-

 

 

Koldrøget Fanølaks med grillet citron og urter

145,-

 

Smørstegt rødspættefilet med håndpillede rejer og grillet citron

125,-

 

Toast med smilende æg, urter og tør tapenade

75,-

 

Toast med hønsesalat og urter

125,-

 

Toast med kalvetatar, peberrod, æggeblomme med mere

 

 

Frokost Retter

 

 

Pariserbøf af kalvetatar med behøring garniture

165,-

 

Wienerschnitzel med pommes sauté,

årstidens grønt, skysauce og dreng

225,-

 

Stegt medister med stuvet kål, rødbede og sennep

155,-

 

 

Hvis Kong Neptun tillader det...

 

Helstegt rødspætte fra Langø

med kartofler, smørsauce, persille og citron

Dagens pris

 

 

 

Desserter

 

 

Ostetallerken

3 slags økologiske danske oste. Hertil oliven

95,-

 

Choko brulée 

85,-

 

Friteret camembert med smørtegt toast

75,-

 

Chokoladetrøfler til kaffe

12 kr,-/stk.

 

 

 

Reservationer: 21 70 60 25

Vi kan modtager selskaber op til 100 gæster

info@restaurantgonzalezfeilberg.dk