Menukort

 

Frokost

 

 

tirsdag til lørdag

Køkkenet har åbent kl. 11.30-15.30

 

 

 

Smørrebrød med twist

 

 

 

Christiansøsild med karrydressing og smilende æg

75,-

Lun Stegt sild med bløde løg og rødbede

75,-

 

 

Koldrøget Fanølaks med grillet citron og urter

145,-

 

Smørstegt rødspættefilet med håndpillede rejer og kapersmayonnaise

125,-

 

 

Lun ribbenssteg af Lollandsgrisen med syltet agurk

125,-

 

Letrøget gråandebryst med Waldorffsalat

75,-

 

Pariserbøf af kalvetatar med behøring garniture

165,-

 

 

 

Desserter

 

 

Ostetallerken

3 slags økologiske danske oste. Hertil oliven

95,-

 

Dagens Trifli

75,-

 

Ris á la mande med lun kirsebærsauce

75,-

 

Chokoladetrøfler til kaffe

12 kr,-/stk.

 

 

 

Reservationer: 21 70 60 25

Vi kan modtager selskaber op til 100 gæster

info@restaurantgonzalezfeilberg.dk

 

 

Aften

tirsdag-lørdag

køkkenet har åbent kl. 17.30-21.00

 

Forretter

 

Tortellini med "den hvide dame" og tørret oliven

125,-

 

Kalvetatar med mayo, trøffelolie og spæde urter

125,-

 

 

 

Hovedretter

 

Ovnbagt havtaske med grønt, mild madagascarpeber

235,-

 

 

Dagens vildt - spørg tjeneren

255,-

 

 

Ost & Desserter

 

Ostetallerken

3 slags oste. Hertil oliven

95,-

 

Ris á la mande med lun kirsebærsauce

75,-

 

Profiteroles

85,-

 

Chokoladetrøfler til kaffen

12 kr,-/stk.