Nytårsmenu ud af huset


  • FORRET

  • Skaldyrssalat "Escabeche" med hummer, rejer og muslinger ELLER Bresaola med rucola, parmesan og balsamico

  • Hovedret

  • Bøf af oksemørbrad med portvinsglace, pommes anna og ratatouille
  • dessert

  • Chokolade/garnachekage med mousse og syltede sommerbær
  • 295 kr,- person

    Afhentning på selve dagen mellem kl. 12 og 16

    Bestilling: 21 70 60 25

4 retters Nytårsmenu i Restaurant


  • Hummer "Rockefeller" - hummerkød, ægte caviar, confiteret æg

  • Tortelloni med foie gras og madeira skysauce

  • Stegt oksemørbrad med svampecreme, croquet og trøffelglace

  • Chokolade, salt karamel og balsamico

  • 4 retters menu; 425 kr,- person

    Vinmenu: 375 kr,- person