Menukort

 

Frokost

 

tirsdag-lørdag

kl. 11:30-15:30

 

 

Smørrebrød med twist

 

 

Marineret Christiansøsild med æggesalat og urter

70,-

Stegte sild med bløde løg og rødbede

75,-

 

Smørstegte fiskefrikadeller med grillet citron og kålremoulade

95,-

 Toast med jordskokker, mayo og håndpillede rejer

75,-

Toast med torsketatar, kapers, mayo og syltede rødløg

105,-

 

Sommersylte med agurk og grov sennepsmayo

125,-

Hønsesalat med stegte svampe og sprødt

125,-

Kalvetatar med mayo, syltet porre og trøffelolie

145,-

Pariserbøf af kalvetatar med behørig garniture

165,-

 

Ost & Desserter

 

Ostetallerken

4 slags økologiske danske oste. Hertil oliven

95,-

 

Chocochok

Kage, mousse, brulée

125,-

 

Æbletrifli

75,-

.

Chokoladetrøfler til kaffen

12 kr,-/stk.

 

 

 

 

Aften

 

tirsdag-lørdag

kl. 17:30-21:00

 

 

a la carte

 

 

Forretter

 

 

Stegt kalvebrisler med timian, brødkrumme og citron

125,-

 

Carpaccio af dyreryg med stenhøjmark, sherryvineddike og skud

125,-

 

Tortellini med blåskimelost og syltede rødløg

115,-

 

 

Hovedretter

 

Dagens fisk med porre, croquet og pighvarfumé

dagens pris

 

Braisserede grisekæber (Lollandsgrisen)

jordskokkepuré og pebersauce

225,-

 

 

Ost & Desserter

 

Ostetallerken

4 slags økologiske danske oste. Hertil oliven

95,-

 

Chokochok

mousse-kage-brulée

125,-

 

Æbletrifli

75,-

 

Chokoladetrøfler til kaffen

12 kr,-/stk

 

 

Derudover

4 retters menu af dagens råvarer

425,-

 

Tilhørende vinmenu

345,-