Menu


Frokost


  • SMØRREBRØD 

  • Kryddersild med æggesalat
    75,-
  • Bakskuld (tørret røget ising) serveret som tatar
    145,-
  • Smilende æg med håndpillede rejer
    95,-
  • Koldrøget Fanølaks med smilende æg og kapersmayo
    145,-
  • Hønsesalat tilsmagt med sennep
    125,-
  • Kalvetatar med trøffelmayo og smørstegt toast
    145,-
  • Smørstegte torskefrikadeller med relish af jungleagurk og løg
    95,-
  •  

    FROKOST RETTER

  • Pariserbøf af kalvetatar med behøring garniture (steges rød)
    165,-
  • Tarteletter med kalvebrisler tilsmagt med sherry
    165,-
  •  

    OST & DESSERTER

  • Fritteret camembert med brombær og smørristet toast
    95,-
  • 3 slags oste. Hertil oliven
    95,-
  • Dagens Trifli
    95,-
  • Chokoladetrøfler
    12 ,-/stk

Aften


  • FORRETTER

  • Koldrøget Fanølaks med håndpillede rejer og urtemayo
    125,-
  • Ravioli med oksehaler og croquet
    125,-
  • Carpaccio af dyreryg med mayo og rucola
    125,-
  • HOVEDRETTER

  • Ravioli "bacalá (saltet torsk) og croquet. Hertil smørsalvie sauce med kapers og citronskal
    225,-
  • Stegt dyreryg med svampe, kål og vildtskysauce tilsmagt med appelsin
    245,-
  • OST & DESSERTER

  • Ostetallerknen - 3 slags oste. Hertil oliven
    95,-
  • Tærte med bær, toppet med chokolademousse
    95,-
  • Dagens Trifli
    95,-
  • Chokoladetrøfler
    12,-