Frokost


  • SMØRREBRØD 

  • Kryddersild fra Christiansø med syltet rødløg
    75,-
  • Christiansøsild med karrydressing og smilende æg
    145,-
  • Lun stegt sild med bløde løg og rødbede
    85,-
  • Koldrøget Fanølaks med grillet citron og urter
    145,-
  • Smørstegt rødspættefilet med kapersmayonaisse
    125,-
  • Kalvetatar med trøffelmayo og smørstegt toast
    145,-
  • Mørbrad bøf med svampe á la creme
    150,-
  • Pariserbøf af kalvetatar med behøring garniture (steges rød)
    165,-
  •  

    OST & DESSERTER

  • Fritteret camembert med brombær og smørristet toast
    95,-
  • 3 slags oste. Hertil oliven
    95,-
  • Ris á la mande
    75,-
  • Dagens Trifli
    95,-
  • Chokoladetrøfler
    12 ,-/stk

Aften


  • FORRETTER

  • Koldrøget Fanølaks med håndpillede rejer og urtemayo
    125,-
  • Kalvetatar med trøffelmayo og urter
    125,-
  • HOVEDRETTER

  • Ravioli "bacalá (saltet torsk) og croquet. Hertil smørsalvie sauce med kapers og citronskal
    225,-
  • Lammeryg med dagens tilbehør
    245,-
  • OST & DESSERTER

  • Ostetallerknen - 3 slags oste. Hertil oliven
    95,-
  • Mille Feuille med chokocreme og bær
    95,-
  • Ris á la mande
    75,-
  • Dagens Trifli
    95,-
  • Chokoladetrøfler
    12,-