Frokost

  • SMØRREBRØD 

  • Kryddersild fra Christiansø med æggesalat
    75,-
  • Christiansøsild med karrydressing og smilende æg
    75,-
  • Smilende æg med håndpillede rejer
    125,-
  • Torskefrikadeller med kapersremoulade og citron
    95,-
  • Toast med hønsesalat og urter
    125,-
  • Kalvetatar med trøffelmayo og smørstegt toast
    145,-
  • Pariserbøf af kalvetatar med behøring garniture (steges rød)
    165,-
  •  

    OST & DESSERTER

  • 3 slags oste. Hertil oliven
    95,-
  • Dagens Trifli
    95,-
  • Chokoladetrøfler – god til kaffe
    12 ,-/stk

Aften

  • FORRETTER

  • Bakskuld (tatar af røget issing) med æggeblomme og peberrod
    145,-
  • Tatar af kalveinderlår med trøffelmayo og spæde urter
    135,-
  • Sorte tortellini med muslinger og skaldyrsfumé
    145,-
  • HOVEDRETTER

  • Ravioli med saltet torsk, kapers og salviesmør
    225,-
  • Oksemørbrad med dagens grønt og sauce “provencale”
    245,-
  • Lammekroner med dagens garniture og urter vinaigrette
    245,-
  • OST & DESSERTER

  • Ostetallerknen – 3 slags oste. Hertil oliven
    95,-
  • Profiterolles med chokolademousse
    95,-
  • Dagens Trifli
    95,-
  • Chokoladetrøfler
    12,-