Forside
Menu
Booking
Frokostordning til virksomheder
Take Away
Kontakt
Forside
Menu
Booking
Frokostordning til virksomheder
Take Away
Kontakt
Menu
Frokost
Aften
booking
julefrokost 2020
Fest på Gonzalez Feilberg
smiley rapport
Frokost
SMØRREBRØD
Kryddersild fra Christiansø med æggesalat
75,-
Christiansøsild med karrydressing og smilende æg
75,-
Koldrøget Fanølaks med citron og urter
145,-
Smilende æg med håndpillede rejer
125,-
Torskefrikadeller med kapersremoulade og citron
95,-
Toast med hønsesalat og urter
125,-
Kalvetatar med trøffelmayo og smørstegt toast
145,-
Pariserbøf af kalvetatar med behøring garniture (steges rød)
165,-
OST & DESSERTER
3 slags oste. Hertil oliven
95,-
Dagens Trifli
95,-
Chokoladetrøfler – god til kaffe
12 ,-/stk
Reservere Bord
Aften
FORRETTER
Tatar af kalveinderlår med trøffelmayo og spæde urter
135,-
Tortellini “nero” med skaldyr og safranfumé
145,-
Terrine af lam med syltet kål og sennep
135,-
Kalvehalekroketter med blæksprutte og rød piment
145,-
Bakskuld serveret som “Tatar”
145,-
HOVEDRETTER
Ravioli med saltet torsk, kapers og salviesmør
225,-
Krondyr filet med jordskokker og madagascarpeber sauce
275,-
Lammekroner med løgpuré og oliventapenade
245,-
Stegte kalvebrisler med svampe og foie gras-trøffelglace
275,-
Tortellini med sct. Clemens bleu og agurk
235,-
OST & DESSERTER
Ostetallerknen – 3 slags oste. Hertil oliven
95,-
Chocochok
125,-
Vol-au-vent med æble & vanille parfait
85,-
Chokoladetrøfler
12,-
reservere bord
+45 21 70 60 25
info@restaurantgonzalezfeilberg.dk
© 2018 ALL RIGHTS RESERVED
Vi anvender cookies for at sikre at vi giver dig den bedst mulige oplevelse af vores website. Hvis du fortsætter med at bruge dette site vil vi antage at du er indforstået med det.
Ok