Koncept

 

Restaurant Gonzalez Feilberg i Nakskov er en Jord til Bord restaurant

ved fokus på lokale råvarer & producenter

 

Til Frokost serverer vi dansk smørrebrød med et twist

Til Aften er vi et Moderne Trattoria

 

Vi modtager selskaber op til 100 gæster

 

Vi er stolt af de råvarer Lolland-Falster kan byde på, derfor støtter vi med stolthed de små lokale producenter.

 

Af samme grund har vi ikke ”sodavand” og øl fra ”de Store”, og vi tilbyder lokal økologisk sodavand/saft fra Møn, Avec fra Fejø og Frederiksdal, og øl fra Krenkerup.

Til store selskaber kan vi tilbyde andre sodavand efter aftale

 

Vinkortet er begrænset til Europa af hensyn til CO2 udledning.

Vil du se vores menukort KLIK HER

 

 

Vores VINBAR er sted hvor man mødes med andre, eller man kommer alene og nyder de rene Morten Korch´s omgivelser - midt i Nakskov.

 

Før eller after restaurantbesøg eller shopping.

Eller til fredagsbar efter arbejde.

Du kan også komme bare for at nyde et glas et eller andet ud i vores hyggeligt gårdhave, eller iinden i vinstue omkring pejs eller brændeovn.

Udover vin, tilbyder vi øl, kaffe, te og drikkevarer uden alkohol.

Her har vi Coca-Cola udover lokale økologiske saft/vand

Til ganen kan man få lidt tapas, som charcuteri, ost & snacks

 

Skal du holde firmafest, konfirmation, barnedåb osv, har vi separat selskabslokal med plads til 50 gæster.