Koncept

 

Restaurant Gonzalez Feilberg i Nakskov er en Jord til Bord restaurant

ved fokus på lokale råvarer & producenter

 

Til Frokost serverer vi dansk smørrebrød med et twist

Til Aften er vi et Moderne Trattoria

 

Vi er stolt af de råvarer Lolland-Falster kan byde på, derfor støtter vi med stolthed de små lokale producenter; Familien Zachariasen fra Søgård med deres Galloway kød, Fisk fra Langø, Oste fra Knuthenlund, Grønt fra Volshave, Fejø´s æbleprodukter...og mange flere

 

Af samme grund har vi ikke ”sodavand” og øl fra ”de Store”, og vi tilbyder lokal økologisk sodavand/saft fra Møn, Avec fra Fejø og Frederiksdal, og øl fra Krenkerup.

 

Vinkortet er begrænset til Europa af hensyn til CO2 udledning.

 

Vi glæder os til at vise jer vores madstil, og ønsker jer en hyggelig aften hos Gonzalez Feilberg

 

 

Med venlig hilsen

Maria og Jim

 

Restaurant Gonzalez Feilberg

Axeltorv 4 - 4900 Nakskov - Lolland

Tlf.: +45 21 70 60 25