Julefrokost

Julefrokost 2018

 

Serveres fra Tirsdag den 13. november til og med lørdag den 22. december

fra kl. 11.30 til 15.30

om aftenen efter aftale

(minimum 2 gæster og skal bestilles til hele bordet)

DET STORE JULEBORD

 

1. servering

Sild

 

Christiansøsild med karrydressing og smilende æg

Kryddersild fra Christiansø med syltet rødløg

Lun Stegt sild med bløde løg og rødbede

 

2. servering

Fisk

 

Koldrøget Fanølaks med grillet citron og urter

Smørstegt rødspættefilet med kapersmayonnaise

Æggesalat med håndpillede rejer og dild

 

3. servering

Kød

 

Lun ribbenssteg af Lollandsgrisen med syltet agurk

Letrøget gråandebryst med Waldorffsalat

Vildtsylte med rødbeder og grov sennep

Stegt medister med flødestuvede kartofler

 

4. servering

Dessert

 

Friteret camembert med toast og brombærmarmelade

 

Ris á là mande med kirsebærsauce

(mandelgave til grupper over 10 couverter)

 

Pris 445 kr,- couvert

 

Reservationer: 21 70 60 25

eller

info@restaurantgonzalezfeilberg.dk

 

DET MINDRE JULEBORD

 

1. servering

Sild

 

Christiansøsild med karrydressing og smilende æg

Lun Stegt sild med bløde løg og rødbede

 

2. servering

Fisk

 

Koldrøget Fanølaks med grillet citron og urter

Smørstegt rødspættefilet med kapersmayonnaise

 

3. servering

Kød

 

Lun ribbenssteg af Lollandsgrisen med syltet agurk

Letrøget gråandebryst med Waldorffsalat

Stegt medister med flødestuvede kartofler

 

4. servering

Dessert

 

 

Ris á là mande med kirsebærsauce

(mandelgave til grupper over 10 couverter)

 

 

Pris 345 kr,- couvert

 

 

Reservationer: 21 70 60 25

eller

info@restaurantgonzalezfeilberg.dk