Julefrokost

Julefrokost 2018


 Serveres fra Tirsdag den 13. november til  og med lørdag den 22. december

 fra kl. 11.30 til 15.30 

om aftenen efter aftale

(minimum 2 gæster og skal bestilles til hele bordet)

DET STORE JULEBORD


1. servering

Sild


 Christiansøsild med karrydressing og smilende æg

Kryddersild fra Christiansø med syltet rødløg

Lun Stegt sild med bløde løg og rødbede


2. servering

Fisk


Koldrøget Fanølaks med grillet citron og urter

 Smørstegt rødspættefilet med kapersmayonnaise

Æggesalat med håndpillede rejer og dild


 3. servering

Kød


Lun ribbenssteg af Lollandsgrisen med syltet agurk

Letrøget gråandebryst med Waldorffsalat

Vildtsylte med rødbeder og grov sennep

 Stegt medister med flødestuvede kartofler


4. servering

Dessert


Friteret camembert med toast og brombærmarmelade


 Ris á là mande med kirsebærsauce

(mandelgave til grupper over 10 couverter)


 Pris 445 kr,- couvert


Reservationer: 21 70 60 25

eller

info@restaurantgonzalezfeilberg.dk


DET MINDRE JULEBORD


1. servering

Sild


 Christiansøsild med karrydressing og smilende æg

Lun Stegt sild med bløde løg og rødbede


2. servering

Fisk


Koldrøget Fanølaks med grillet citron og urter

 Smørstegt rødspættefilet med kapersmayonnaise


3. servering

Kød


Lun ribbenssteg af Lollandsgrisen med syltet agurk

Letrøget gråandebryst med Waldorffsalat

 Stegt medister med flødestuvede kartofler


4. servering

Dessert



 Ris á là mande med kirsebærsauce

(mandelgave til grupper over 10 couverter)



Pris 345 kr,- couvert



Reservationer: 21 70 60 25

eller

info@restaurantgonzalezfeilberg.dk