Gonzalez Feilberg Julebord

Serveres fra torsdag den 14. november og med til lørdag den 21. december.

Serveres til både Frokost- og Aften selskaber.

Minimum 2 gæster, og skal bestilles til hele bord.
Allergikere og vegetarer tager vi selvfølgeligt hensyn til. Det skal vi vide i forvejen, og ikke på selve dagen.


1. Servering : SILD


  • Christiansøsild med karrydressing og smilende æg
  • Kryddersild fra Christiansø med syltet rødløg
  • Lun Stegt sild med bløde løg og rødbede

2. Servering: FISK


  • Koldrøget Fanølaks med grillet citron og urter
  • Smørstegt rødspættefilet med kapersmayonnaise

3. Servering: Kød


  • Lun ribbensteg af Lollandsgrisen med syltet agurk
  • Mørbradbøf med svampe á la creme
  • Vildtsylte med rødbeder og grov sennep

4. Servering: Dessert


  • Friteret camembert med toast og brombærmarmelade
  • Ris á la mande med kirsebærsauce

385 kr,- per person

(Man får alle retter)

Er I ikke til det traditionelle Julebord, har vi en 3 og 4 retters menu.

3 retters menu: 375 kr,- person

4 retters menu: 425 kr,- person