OM OS

Vores Koncept

 

 

Reservationer: 21 70 60 25

info@restaurantgonzalezfeilberg.dk

 

Vores koncept er fra Jord til Bord restaurant,

derfor har vi ikke en "fast" menu, da vi arbejder ud fra de råvarer vi får på selve dagen.

 

Til frokost serverer vi dansk smørrebrød med et twist,

og til aften er vi et moderne trattoria.

 

Vi er stolt af de råvarer Lolland-Falster kan byde på, derfor støtter vi med stolthed de små lokale producenter; Familien Zachariasen fra Søgård med deres Galloway kød, Fisk fra Langø, Oste fra Knuthenlund, Grønt fra Volshave, Fejø´s æbleprodukter...og mange flere

 

Af samme grund har vi ikke ”sodavand” og øl fra ”de Store”, og vi tilbyder lokal økologisk sodavand/saft fra Møn, Avec fra Fejø og Frederiksdal, og øl fra Krenkerup.

 

Vinkortet er begrænset til Europa af hensyn til CO2 udledning.

 

Vi glæder os til at vise jer vores madstil, og ønsker jer en hyggelig aften hos Gonzalez Feilberg

 

 

Med venlig hilsen

Maria og Jim

 

 

Jim Feilberg

Chef

Indehaver

 

Maria Gonzalez-Feilberg

Restaurantchef

Indehaver

 

 

 

© Copyright. All Rights Reserved.